Hastanemiz de Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız göreve başlamıştır
07 Ekim 2020

Uzm.Dr. Büşra KANYILDIZ

23.05.1990 tarihinde Ankara Altındağ ilçesi dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenimini sırasıyla Burdur Gölhisar ilçesi, Ankara Keçiören İlçesi ve Kırklareli ilinde tamamladı.  Kırklareli Fen Lisesinden 2008 yılında mezun olduktan sonra  Konya Selçuk Üniversitesi Selçuk Tıp Fakültesini kazandı. 2014 yılında Tıp Fakültesi eğitimini tamamladı. Denizli Acıpayam İlçesi Devlet Hastanesinde 26.09.2014 yılında Pratisyen Tabip olarak göreve başladı. 2015 yılı Bahar dönemi Tıpta Uzmanlık Sınavında başarılı olarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kadın hastalıkları ve Doğum Asistanı olarak uzmanlık eğitimine başladı. Haziran 2020 döneminde uzmanlık eğitimini başarıyla tamamlayarak Sağlık Bakanlığı 94. Dönem Zorunlu Hizmet kurasında Gümüşhane Şiran İlçe Devlet Hastanesine Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak ataması gerçekleştirilmiştir. İngilizce ve Almanca bilmektedir.