Hastane Yönetimi

MUSA ÖZDEMİR
Musa ÖZDEMİR

İdari ve Mali İşler Müdürü

Musa Özdemir hastanemize idari ve mali işler müdürü olarak atandı. Musa Özdemir Gümüşhane Şiran ilçesinde 07.11.1987 tarihinde doğdu. İlk ve Orta öğretimini Şiran’da, liseyi Trabzon Beşikdüzü Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi sağlık kurumları işletmeciliği bölümünü 2018 tarihinde bitirdi. 2022 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi sağlık yönetiminden mezun oldu. 2007 tarihinde Erzincan Kemaliye ilçe hastanesinde acil tıp teknisyeni olarak ilk görevine başladı. 2012 tarihinde Şiran Devlet Hastanesinde görevini  devam ettirdi.  2019 tarihinde Şiran 2 nolu acil sağlık hizmetleri istasyonunda görev yaptı. 2024 yılında İdari ve Mali İşler Müdürü olarak hastanemize atandı ve bu görevi hala yürümektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

29 Ocak 2024